Čáry Kluk

Dětský den v Jiřetíně 4. června v Jiřetíně pod Jedlovou bude předvádět své kousky kouzelník a bavič dětí i dospělých Čáry Kluk.
Ve sportovním areálu nedaleko Varnsdorfu se můžete těšit na mažoretky, ukázku výcviku pejsků, diskotéku pro děti, malování na obličej, ukázku zásahu hasičů ( pěna bude ) a také na soutěže a sladké odměny 🙂

Kouzelník v Jiřetíně pod Jedlovou

Kouzelník Čáry Kluk dorazil za dětmi do Jiřetína pod Jedlovou na místní Den dětí. Počasí nepřálo venkovním aktivitám a proto se musel veškerý program přesunout do místní školy.
Poděkování patří místnímu starostovi Martinovi Loukovi, který s přehledem zvládnul zapeklitou situaci s počasím.
Vystoupení kouzelníka se neobešlo bez hlasitého povzbuzování a na závěr proběhla i autogramiáda Čáry Kluka ( první v životě a rozdal nepočítaně podpisů všem svým novým fanouškum).
Kouzelník Čáry Kluk - Den dětí Varnsdorf
Kouzelník Rumburk - Čáry Kluk - den dětí
Jiřetín dětský den a kouzelník Čáry kluk
Kouzelník Čáry Kluk nebo Čáryfuk? Kouzelník pro děti...

jiřetín, varnsdorf, rumburk, představení, den dětí, pro děti, kouzelník pro děti, kouzelník z liberce, liberecký kouzelník , kouzelník, firemní akce, oslava narozenin pro děti, dětské narozeniny, dětské oslavy, dětská oslava narozenin, kouzelník na dětskou oslavu, kouzelník na oslavu, veselý kouzelník, parník, zážitek pro děti, nejlepší kouzelník, svátek dětí, kouzelník poptávka, firemný dny, firemní osavy, pohádkový les, kouzelník pro děti, kouzelník pro děti liberec, pavel soukup, magic, magie, kouzla, čáry, narozeniny, jiřetín, varnsdorf, lesní divadlo, Rumburk, pod Jedlovou, dětská párty, dětská oslava, oslava narozenin pro děti, dětské narozeniny, firmení, akce na klíč, večírek, mikromagie, kouzla pro děti, kouzla a triky, dětský den 2017, decky den, dětský den program, zábava na oslavu, zábava na narozeniny, program na narozeninovu oslvavu,